گوگل از سال 2014 تحت کمپین جهانی #NoHacked اقدام به آگاهی رسانی در مورد امنیت وب نمود. مطالب زیر برگرفته از راهنماییهای گوگل برای امنیت سایت است.
بروز نگاه داشتن سیستم مدیریت محتوا یا CMS:
اگر شما از سیستمهای مدیریت محتوا مانند جوملا، وردپرس، دروپال، مجنتو یا ووکامرس استفاده می کنید، ساده ترین راه برای امن نگاه داشتن سایت این است که CMS مورد استفاده تان را آپدیت نگاه دارید. هیچ موقع برای آپدیت کردن، زمان را از دست ندهید و در اسرع وقت سیستم مدیریت محتوایتان را بروز کنید. تولیدکنندگان CMS معمولا در سایت هایشان در مورد موارد امنیتی اطلاع رسانی می کنند و این امکان هست که در قسمت security announcements مشترک شد. سعی کنید همیشه از در جریان اطلاعیه های امنیتی توسط تولیدکنندگام CMS قرار بگیرید و اقدامات لازم را انجام دهید.
منابع زیر در مورد موارد امنیتی رایج در بین تعدادی از CMS ها و پلتفورم های e-commerce است:
وردپرس ← https://goo.gl/5c0SYf
جوملا ← https://goo.gl/B3HoxV
دروپال ← https://goo.gl/XQaaFz
ووکامرس ← https://goo.gl/tvA7HO
به این نکته توجه داشته باشید که امنیت سایت از نظر سئو نیز اهمیت دارد و در برخی موارد هکرها با هدف آسیب رساندن به موقعیت یک سایت در موتورهای جستجو به یک سایت نفوذ کرده و از نظر SEO به آن صدمه می رسانند.
بیشتر سی ام اس های اختصاصی بسیار از نظر امنیت و سئو ضعیف هستند. به نظر من وردپرس بهترین گزینه برای شروع یک کسب و کار آنلاینه. البته خود وردپرس معمولا از نظر امنیت در وضعیت مطلوبیه و بیشتر اتفاقات هکی که برای سایت های وردپرسی می افتد به خاطر باگ قالب ها و یا پلاگین هاست و یا به دلیل استفاده از پلاگین های نال شده است.
در cms های رایج در ایران در مورد امنیت سیستم مدیریت محتوا به جرات میشه گفت سی ام اس وردپرس و دروپال از همه cms های دیگه بهتره اونهم بخاطر آپدیت های سئو، امنیت و بروز نگاه داشتن سیستم مدیریت محتوا و پشتیبانی منظم اون هست.