فلش و دیگر فایل های rich media

گوگل می تواند بسیاری از انواع صفحات و فایل ها را index کند (لیست فایلهای قابل ایندکس شدن توسط گوگل)

به طور کلی، موتورهای جستجو متن محور هستند. این بدان معناست که محتوای شما برای کراول شدن و ایندکس شدن باید به صورت متنی باشد.

این بدان معنی نیست که شما نمی توانید محتوای rich media مانند فلش، سیلورلایت یا ویدیوها را روی سایت خود نداشته باشید. بلکه مفهوم این است که هر محتوایی که در درون این فایل ها قرار دارد باید به صورت متنی هم در دسترس باشد و درغیر اینصورت موتورهای جستجو دسترسی به محتوای آنها نخواهند داشت. در ادامه در مورد تعدادی از محتواهای غیر متنی متداول توضیح میدهیم.

فلش

گوگل می تواند فایلهای فلش با پسوند SWF را مانند بقیه قسمت های وب سایت، کراول کند و تمامی متن درون فایل فلش را بخواند و ایندکس کند و شما نیازی نیست که برای کراول شدن فایلهای فلشتان کاری انجام دهید.
البته گوگل هیچ وقت ضمانت نمیکند که کل محتوای سایت شما را کراول و ایندکس کند. در صورتیکه محتوای درون یک فایل SWF از منبع خارجی مانند متن، عکس و حتی فایل فلش دیگری تامین شود، گوگل میتواند آنها را نیز ایندکس نماید.
در حال حاضر گوگل می تواند متن درون فایل های فلش را ایندکس کند ولی موتورهای جستجوی دیگر ممکن است نتوانند این کار را انجام دهند. بنابراین توصیه میکنیم که از rich-media فقط در مواردی مانند زیبایی استفاده کنید و به جای آن سعی کنید از HTML استفاده کنید که توسط همه موتورهای جستجو قابل ایندکس کردن باشد و افرادی که از مرورگرهای قدیمی و یا دستگاههایی که قادر به نمایش فایلهای فلش هستند استفاده می کنند نیز قادر به استفاده از سایت شما باشند.

ویدیو

Googlebot نمی تواند محتوای فایل های ویدئویی را کراول کند، بنابراین این بسیار حائز اهمیت است که شما اطلاعاتی در مورد ویدیویی که در سایت قرار داده اید فراهم کنید. به عنوان مثال، زیرنویس ویدیو یا یک توضیح در مورد فیلم در درون صفحه HTML به شما کمک خواهد کرد.

iframe ها

برخی مواقع از iFrameها برای نمایش محتوا در صفحات وب استفاده می شود. مطالب نمایش داده شده توسط iframe ها ممکن است ایندکس نشوند و در نتایج جستجوی گوگل ظاهر نشوند. گوگل توصیه می کند که از استفاده از iframe برای نمایش محتوا اجتناب کنید. اگر شما از iframe استفاده می کنید از لینکهای متنی به محتوای نمایش داده شده در iframe استفاده کنید تا Googlebot بتواند آن محتوا را کراول و ایندکس نماید.


🔗 منبع: Google Search Console Help

یک دیدگاه

  1. سلام توضیحات بسیار جالبی بود من اکثر مطالب شما را که در مورد سئو نوشته بودید مطالعه کردم انصافاً با سایت های دیگر SEO کاملاً متفاوت است شما سعی میکنید عیناً دستورالعمل های گوگل و سئوی اصولی سایت را بیان کنید و اکثر سایت های بهینه سازی تجربیات خود را به کاربرانشان انتقال میدهند در صورتیکه در زمینه سئوی سایت گاهی وبمسترها بعد از چندیدن ماه متوجه میشوند که یک تجربه میتواند اشتباه باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *